Foto interieur

Psychologenpraktijk Bommelerwaard

Trudy Wiendels

Trudy Wiendels Na werkervaring in ziekenhuizen ben ik steeds geïnteresseerd gebleven in het grensvlak van zorg en zingeving. Gefascineerd door de dynamiek en helende kracht van ons voorstellingsvermogen, heb ik indertijd de opleiding Symbooldrama (geleide dagdroomtherapie) gevolgd. Daarmee heb ik o.a. gewerkt in een multidisciplinaire praktijk voor mensen met chronische pijnklachten. Sinds 1997 werk ik als eerstelijnspsycholoog in Zaltbommel met aandacht en cognitief gedragstherapeutische technieken als basis. Ter na- en bijscholing volgden o.a. traumabehandeling m.b.v. EMDR en Sensorimotore (meer lichaamsgerichte) therapie, aanpak van relatieproblemen met EFT, omgaan met arbeidsgerelateerde problemen. MBCT (mindfulness based cognitieve therapie) werd voor mij de verdiepende en verbindende schakel in het palet van behandelmogelijkheden.

Registraties en kwalificaties

Lidmaatschappen

JPO Cliëntenlogin

Laatste nieuws

Nieuwe vacature
We zoeken een GZ psycholoog voor 16-40 uur per week, locatie Zaltbommel.
Lees verder
Mindfulnesstrainingen Zaltbommel
De eerstvolgende MBCT-training (mindfulness) start in september 2017. De 8 bijeenkomsten vinden steeds plaats op een woensdagavond.
Locatie: cursusruimte in onze praktijk.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur.
Data:
13 en 20 september
4, 11, 25 oktober
1, 15 en 22 november
Voor informatie en aanmelding: secretariaat@psychologenbommelerwaard.nl of bel: 0418-515214.
Houd me vast
De eerstvolgende training start in oktober 2017 op een donderdagavond. Precieze data volgen zo spoedig mogelijk. Tijd: steeds van 20.00 tot 22.00 uur.
Duur: 7 avonden.
Kosten per stel: 550 euro incl. BTW.
Zie ook deze video op YouTube
Lees verder.
Kennisoverdracht Bommelerwaard Bevalt
Over zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. Lees verder