Jurgen Vos

Jurgen Vos is in 2009 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie heeft hij ruime ervaring op kunnen doen als psycholoog in de generalistische basis GGZ en specialistische GGZ bij een psychologenpraktijk binnen een landelijke organisatie. Hij heeft zijn vakkennis verder vergroot met de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Sinds 2020 is hij werkzaam bij Psychologenpraktijk Bommelerwaard.

Vanuit het uitgangspunt dat u uzelf het beste kent gaat Jurgen als psycholoog samen met u onderzoeken wat de oorzaak is van uw klachten en problemen en op welke manier deze verminderd of hanteerbaar kunnen worden. Hierbij gaat hij uit van de kracht en mogelijkheden van uzelf, gebruikmakend van een behandeling die aansluit op uw hulpvraag.

In zijn behandelingen vindt Jurgen het belangrijk om met u de verschillende behandelmogelijkheden na te gaan om vervolgens samen hierin een keuze te kunnen maken. Daarbij gebruikt hij met name technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), interpersoonlijke psychotherapie (IPT), acceptance & commitment therapy (ACT) en oplossingsgerichte therapie.

Registraties en kwalificaties

Gezondheidszorgpsycholoog BIG (79926543925)
(AGB code: 94-107005) 

Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP)

Werkdagen en -locaties:

woensdag en donderdag