Foto interieur

Psychologenpraktijk Bommelerwaard

Angelique Smulders

Angelique_Smulders Na de studie psychologie met specialisatie psychogerontologie (ouderenpsychologie), ben ik werkzaam geweest in de SGGZ (voorheen RIAGG) als projectcoördinator Ouderen op de afdeling Preventie. Later werkte ik in de Arbeidspsychologie (Werving & Selectie, Executive search, training en coaching). Bij beiden heb ik zowel individuele- als groepstrajecten begeleid. Vanaf 2008 werk ik bij Psychologenpraktijk Bommelerwaard.

Ik heb me de afgelopen jaren verder verdiept in Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy en de Houd-me-Vast training), Training en Coaching. Ik werk graag kortdurend, klachtgericht en afgestemd op uw hulpvraag met verschillende technieken uit verschillende stromingen, waarbij ik aandacht voor de behandelrelatie met de cliënt het belangrijkste vind in het therapeutisch contact.

Registraties en kwalificaties

Lidmaatschappen

JPO Cliëntenlogin

Laatste nieuws

Nieuwe vacature
We zoeken een GZ psycholoog voor 16-40 uur per week, locatie Zaltbommel.
Lees verder
Mindfulnesstrainingen Zaltbommel
De eerstvolgende MBCT-training (mindfulness) start in september 2017. De 8 bijeenkomsten vinden steeds plaats op een woensdagavond.
Locatie: cursusruimte in onze praktijk.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur.
Data:
13 en 20 september
4, 11, 25 oktober
1, 15 en 22 november
Voor informatie en aanmelding: secretariaat@psychologenbommelerwaard.nl of bel: 0418-515214.
Houd me vast
De eerstvolgende training start in oktober 2017 op een donderdagavond. Precieze data volgen zo spoedig mogelijk. Tijd: steeds van 20.00 tot 22.00 uur.
Duur: 7 avonden.
Kosten per stel: 550 euro incl. BTW.
Zie ook deze video op YouTube
Lees verder.
Kennisoverdracht Bommelerwaard Bevalt
Over zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. Lees verder