Ingang praktijk

Psychologenpraktijk Bommelerwaard

Aanmelding en wachttijd

U kunt zich aanmelden na verwijzing door uw huisarts of andere hulpverlener, maar ook op eigen initiatief. Aanmelding kan telefonisch iedere werkdag of per digitaal aanmeldingsformulier.

We doen ons best om de wachttijd tussen aanmelding en intakegesprek zo kort mogelijk te houden.

Er is geen wachttijd tussen het intakegesprek en de daarop volgende gesprekken.

Als u een specifieke voorkeur heeft voor een behandelaar, een bepaalde dag of een bepaald tijdstip, kan dat resulteren in een wat langere wachttijd. Welke zorgverzekeraar u heeft is niet van invloed op de wachttijd.

In dringende gevallen kan een eerste gesprek plaatsvinden binnen 3 werkdagen. Dit kan uitsluitend in overleg met uw huisarts. Onze praktijk heeft geen crisisdienst. Indien sprake lijkt te zijn van een crisissituatie, neemt u dan contact op met uw huisarts of - tussen 17:00 en 08:00 uur en in de weekeinden - met de huisartsenpost (0900-8860). NB: onze praktijk biedt ambulante behandeling met een frequentie van normaliter hoogstens eens per week. U bent welkom als u en uw huisarts inschatten dat u stabiel genoeg bent om de tijd tussen 2 afspraken zelf of met behulp van uw sociaal steunsysteem te overbruggen.

Wettelijk dienen we u de volgende informatie te verstrekken:
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

JPO Cliëntenlogin

Laatste nieuws

Nieuwe vacature
We zoeken een GZ psycholoog voor 16-40 uur per week, locatie Zaltbommel.
Lees verder
Mindfulnesstrainingen Zaltbommel
De eerstvolgende MBCT-training (mindfulness based cognitive therapy) start in februari 2018. De 8 bijeenkomsten vinden plaats op een woensdagavond.
Locatie: cursusruimte in onze praktijk.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur.
Data:
28 februari
7, 14 en 28 maart
11 en 25 april
9 en 23 mei
Voor informatie en aanmelding: secretariaat@psychologenbommelerwaard.nl of bel: 0418-515214.
Houd me vast
De eerstvolgende training start in oktober 2017 op een donderdagavond. Precieze data volgen zo spoedig mogelijk. Tijd: steeds van 20.00 tot 22.00 uur.
Duur: 7 avonden.
Kosten per stel: 550 euro incl. BTW.
Zie ook deze video op YouTube
Lees verder.
Kennisoverdracht Bommelerwaard Bevalt
Over zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. Lees verder